Contactează-ne +373 600 90 007
+373 600 90 007

Pregătirea pentru examen

La Centrul Lingua Franca a fost dezvoltată o metodologie eficientă pentru cursul de pregătire la examenele IELTS, TOEFL și Cambridge. Cursul, meticulos perfecționat de către profesorii noștri de engleză, vă va întări competențele lingvistice cheie, va adăuga cunoștințe suplimentare, va extinde vocabularul și va consolida gramatica.  
Veți deveni familiarizați cu structura testului și veți învăța tehnici eficiente care vă vor ajuta să atingeți rezultatul dorit, să obțineți nota "10" și scutirea râvnită de la BAC.

Cursurile noastre de pregătire pentru IELTS, TOEFL și examenele Cambridge sunt cheia pentru succesul la aceste teste. Oferim lecții specializate, concepute conform cerințelor acestor examene, folosind materialele cele mai actuale din surse de încredere. Și asta nu e tot! Avem o gamă variată de activități educaționale care vă vor ajuta să vă realizați visurile de studiu, muncă sau viață în străinătate.

Doriți să depășiți obiectivele de scor? Atunci vă invităm să vă înscrieți la cursurile de engleză și să învățați de la cei mai buni! Succesul este asigurat cu Lingua Franca!

”Pregătirea pentru examenul de engleză”

Pregătirea pentru examenul de engleză

Durata: 8 săptămâni
Prețul: 1550 lei
Teme: Sarcini de testare
detalii treci testul gratuit
Durata: 8 săptămâni
Prețul: 1550 lei
Teme: Sarcini de testare