Contactează-ne +373 600 90 007
+373 600 90 007

Returnarea fondurilor

În cazul în care Utilizatorul se retrage de la un curs, cu mai mult de 5 zile anterior datei de începere a cursului, sumele avansate vor fi înapoiate integral plătitorului. Utilizatorul urmează să notifice în formă scrisă Prestatorul despre intenţia de a se retrage de la curs. 
În cazul în care Utilizatorul se retrage de la un curs, cu mai puțin de 5 zile anterior datei de începere a cursului respectiv, sumele avansate vor fi înapoiate în proporţie de 50% plătitorului. Utilizatorul urmează să notifice în formă scrisă Prestatorul despre intenţia de a se retrage de la curs. În cazul în care Utilizatorul se retrage de la un curs, cu mai puţin de 3 zile anterior datei de începere a cursului respectiv, sumele avansate nu vor fi înapoiate plătitorului. Utilizatorul urmează să notifice în formă scrisă Prestatorul despre intenţia de a se retrage de la curs. 
În cazul în care Utilizatorul nu este satisfăcut de calitatea cursului de instruire, acesta urmează în timp cât mai scurt, dar nu mai târziu de 3 zile din momentul constatării necorespunderii calităţii prestate, să notifice în formă scrisă directorul executiv despre necorespunderea calităţii cursurilor de instruire.
Notificarea relevantă din prezentul acord, urmează a fi formulată în formă scrisă, cu indicarea cât mai detaliată a pretenţiilor înaintate. 
Returnarea valorii contractului, din inițiativa prestatorului, poate avea loc în cazul în care se dizolvă grupa pentru care a făcut plata Utilizatorul, din motiv că numărul participanților înscriși la instruire este insuficient pentru o nouă grupă.