Contactează-ne +373 600 90 007
+373 600 90 007

Despre noi

Să facem cunoștință! 

Suntem Centrul de limbi străine și comunicare Lingua Franca din Chișinău. De peste zece ani oferim cu succes programe de învățare a limbii engleze pentru copii, adolescenți, adulți și oameni de afaceri, precum și pregătire pentru examenele TOEFL, IELTS și Cambridge. 
Cursurile de limba engleză au ajutat multe persoane să-și determine alegerile profesionale și sociale în viață. Combinăm cu succes o metodă inovatoare de imersiune lingvistică cu situații din viața reală. Acest lucru face ca procesul de învățare a limbii engleze să fie variat, interesant și eficient.

10 Certificate internaționale
68 Conferințe internaționale
300 Clienți corporativi
55000 de ore de predare a limbii engleze în grup
65 ani de experiență didactică cumulată
80 webinare desfășurate de organizații internaționale

Reputația noastră impecabilă se bazează pe calificare la nivel înalt: toți instructorii noștri au o diplomă universitară în lingvistică și sunt certificați la nivel internațional.

Principiul nostru este că elevii nu ar trebui să facă în clasă ceea ce pot face cu ușurință pe cont propriu. Astfel, accentul în predare este pus pe dezvoltarea abilităților productive, în special pe vorbire, căreia îi este alocată până la 90% din lecție. Partea reproductivă, repetitivă, este lăsată pentru studiu individual prin intermediul anexelor și a feedback-ului și clarificărilor din partea profesorilor calificați.

Metodele avansate de predare utilizate în lecții și conținutul digital al temelor pentru acasă fac ca învățarea să fie cât mai captivantă și cât mai productivă. 

Lucrăm pentru rezultate!

Cursurile au loc între orele 08.00 și 20.00 de luni până vineri.