Contactează-ne +373 600 90 007
+373 600 90 007

Pre-Intermediate

Pre-Intermediate Level

Vrei să vorbești engleza cu ușurință, să citești și să scrii fluent?
Cursul Pre-Intermediar (B1) vă va ajuta să vă sistematizați gramatica, să depășiți barierele lingvistice și să înțelegeți engleza prin ascultare.
Scopul cursului este de a vă învăța să vă exprimați gândurile în mod corect și expresiv, fără a recurge la modele de vorbire, și să purtați cu încredere un dialog cu un interlocutor vorbitor de limba engleză.

Durata: 4 module: 20 de lecții/modul
Prețul: 2999 lei
Teme: Limbajul situațional pentru călătorii și muncă. Scenarii pentru conversații despre sănătate și interacțiuni sociale.
B1
Înscriere la cursul -

Pre-Intermediate

Prin apăsarea butonului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale în conformitate cu Politica de confidențialitate
Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca
Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca Lingua Franca

Cele mai frecvente întrebări

 • De ce e important să înveți engleza în zilele de azi?

  Engleza este limba de comunicare internațională în toate domeniile: politică, știință, mass-media, artă. Cunoașterea bună a limbii engleze ajută să obțineți mai multe oportunități în viață, să aflați o mulțime de lucruri noi, să vă construiți o carieră.

 • Ce beneficii aduce copiilor învățarea limbii engleze?

  Învățarea limbii engleze dezvoltă abilitățile lingvistice și cognitive ale copiilor. Ea oferă acces la cultura mondială. Promovează abilitățile de comunicare și flexibilitatea mentală și întărește memoria.

 • Care este secretul popularității Centrului lingvistic și de comunicare Lingua Franca?

  Lingua Franca a câștigat popularitate de-a lungul anilor datorită reputației sale impecabile în rândul numeroșilor studenți și absolvenți de cursuri. Folosim cele mai noi metode de predare – mereu în trend. Desfășurăm lecții interactive într-un mod distractiv. Adăugăm surse autentice de limbă engleză pentru a răspunde nevoilor studenților noștri. Dezvoltăm programe de autor. Avem profesori excelenți, cu experiență vastă și entuziasm nesfârșit.

 • Ce obține studentul la finalul cursului Upper Intermediate English?

  La finalul acestui curs, fiți siguri că veți fi capabili să participați la discuții complexe, să înțelegeți filme și literatură, să vă exprimați clar punctul de vedere și să compuneți cu ușurință texte complete și structurate. Veți putea comunica cu un vorbitor nativ pe picior de egalitate și vă veți bucura de multe alte beneficii. Nu veți avea îndoieli și nu veți avea obstacole în calea îmbunătățirii ulterioare.

 • Are Lingua Franca un curs de engleză pentru afaceri pentru clienții corporativi?

  Da, avem un curs de engleză pentru afaceri pentru clienții corporativi. Profesorii noștri pot veni la biroul dumneavoastră, oferim certificate de absolvire a cursului, vă evaluăm periodic nivelul de competență și vă oferim feedback pentru a îmbunătăți calitatea cursului. Puteți solicita o ofertă la linguafranca.md